Участь кафедри ТКД в online-зустрічі «МАРКУВАННЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
Маркування харчових продуктів повинне забезпечити надання споживачу необхідної, доступної, достовірної та своєчасної інформації про харчовий продукт. Бакалаври підприємництва, торгівлі та біржової діяльності, які навчаються за ОПП Товарознавство та комерцйна діяльність, отримують актуальні знання щодо чинного законодавства у сфері маркування різних груп непродовольчих товарів, в тому числі будівельних, і харчових продуктів.
16 лютого 2023 року доцент кафедри товарознавства та комерційної діяльності в будівництві, к.т.н Юдічева О.П. взяла участь в online-зустрічі «МАРКУВАННЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ, підготовленій навчальним центром PROFI CLUB.
Під час заходу розглядалися питання, що стосувалися основних вимог щодо маркування харчових продуктів; правил та винятків з правил маркування для українських виробників та імпортерів; відповідальності виробників та постачальників за порушення вимог маркування; процедури дій споживача при виявленні незрозумілої інформації на етикетці харчового продукту. Тему розкривала Бранчук О., яка володіє досвідом роботи державним інспектором з питань безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, а також державним аудитором системи безпечності харчових продуктів та контролю критичних точок та внутрішнім аудитором системи НАССР.