ПОРЯДОК ПОСЕЛЕННЯ В ГУРТОЖИТКИ КНУБА

Шановні студенти та абітурієнти!

Порядок поселення в гуртожиток студентського містечка 2024-2025 рік.

    Головна мета діяльності студентського містечка – задоволення потреб студентів у забезпеченні житлом, створенні для них належних умов для проживання, занять, відпочинку, розвитку фізичної культури та проведення просвітницької та виховної роботи.

    Студентам пропонується 8 студентських гуртожитків, які розраховані на проживання, навчання та відпочинок студентів. В гуртожитках функціонують  кімнати самопідготовки, спортивний майданчик, спортивна зала та проведена локальна комп’ютерна мережа з можливістю доступу до Інтернету.

    Студентські гуртожитки університету призначені для проживання здобувачів вищої освіти за денною формою навчання (студентів, аспірантів та докторантів), які проживають на відстані більше ніж 50 км від м. Києва.

    Здобувачі вищої освіти, які постійно проживають у містах, селищах та селах, які знаходяться на відстані ближче ніж 50 км від міста Київ  і потребують місця в гуртожитках, поселяються на загальних підставах після завершення основного поселення (після 10 вересня) при наявності вільних місць.

    Місця в гуртожитках не надаються особам, які забезпечені житлом у тому самому населеному пункті, де зареєстровано гуртожиток. На період проведення підготовчих курсів, вступних кампаній, установчих та екзаменаційних сесій в студентські гуртожитки університету можуть бути поселені також вступники та студенти заочної форми навчання.

    В студентському містечку за кожним факультетом закріплені відповідні базові гуртожитки куди поселяються студенти відповідних факультетів. Під час масового поселення студентів до гуртожитків на початок навчального року поселення здійснюється відповідно до розкладу, який оприлюднюється до початку поселення. Студенти, які по технічним причинам не змогли приїхати на поселення в свій день відповідно до розкладу, будуть поселяються до гуртожитків по прибуттю.

   Для поселення в гуртожиток необхідно виконати наступні кроки:

   Студент повинен заздалегідь взяти із собою  пакет документів, необхідних для поселення:

  1. Дізнатися, в якому гуртожитку буде проживати здобувач вищої освіти (студентам це можливо уточнити в деканаті).
  2. Копія паспорта (1, 2 та 11 сторінки) або копія ID карти та витяг з реєстру;
  3. Копія ідентифікаційного коду;
  4. Оригінал довідки про проходження флюорографічного огляду, який пройдено не більше року тому;
  5. Медична довідка за формою 086-О;
  6. Фотокартка  3 x 4 – 6 шт.
  7. Конверт  11 x 16 (без марки).
  8. Копії та оригінали документів, які підтверджують пільги (в разі наявності), необхіднонадати ОБОВ’ЯЗКОВО!

    Оригінал приписного свідоцтва або військового квитка, знятий з військового облік за попереднім місцем проживання (тільки для хлопців). Якщо військовий комісаріат за місцем проживання відмовляється знімати з військового обліку, то необхідно взяти довідку про зарахування вас до університету (в приймальній комісії , або в деканаті).

    Якщо на протязі робочого дня студент не зміг оформити увесь необхідний пакет документів, призначених для поселення в гуртожиток, йому, а також його батькам, адміністрація студентського містечка надає можливість залишитися та заночувати в гуртожитку.

    Комендант гуртожитку ознайомлює студента з «Правилами внутрішнього розпорядку в студентських гуртожитках КНУБА» та правилами  пожежної безпеки.

    Комендант гуртожитку виписує ордер на поселення та оформляє зі студентом договір на проживання в гуртожитку КНУБА.

    Студент оплачує проживання в гуртожитку за реквізитами, які надає комендант, або ж реквізити можна знайти на сайті

   Зі всіх питань, пов’язаних з поселенням до гуртожитків, необхідно звертатися вадміністрацію студентського містечка: м. Київ вул. Освіти, 5 в робочі дні з 9.00 до 16. 30 (обідня перерва з 13.00 до 14.00) або за телефонами: (067) 836-28-15.

  УВАГА!!!

    ОПЛАТА ЗА ГУРТОЖИТОК ЗДІСНЮЄТЬСЯ В ПОВНОМУ ОБСЯЗІ ЗА ВЕСЬ НАВЧАЛЬНИЙ РІК І СТАНОВИТЬ 9600 ГРН.

benefits
Follow by Email
YouTube
Instagram
Telegram
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux