ГАЛЕРЕЯ

Міжнародний експеримент “Pile-Test 2019”

Фахівці кафедри гетехніки спільно з представниками Зеленогурського університету UZ (м. Зелена Гура, Польща) та Західнопоморського технологічного університету (м. Щецин, Польща) за технічної підтримки ПАТ “Київський науково-дослідний та проектно-конструкторський інститут “Енергопроект” та ТОВ “Паля” у рамах підготовки до наукової конференції CGE-2019, що проводиться спільно КНУБА та UZ виконали польові дослідження грунтів на майданчику в Києві з використанням українських і європейських методик дослідження: буріння свердловин з відбором проб ґрунту, статичне зондування грунтів, cone penetration test (СPTu), dilatometer test (DMT). Роботи виконувались у червні-липні 2019р. Особа відповідальна за доставку обладнання УЗ на дослідний майданчик, використання її для досліджень та повернення  до УЗ є Waldemar Szajna. 

Договір про організацію та спільну участь у наукових заходах відображено у наступному документі за посиланням.

Після проведення випробувань участниками експерименту у вересні 2019р. було взято участь у Третій Міжнародній Конференції “Challenges in Geotechnical Engineering” CGE-2019, що була проведена у Зеленогурському університеті UZ (м. Зелена Гура, Польща). Список осіб, делегованих для участі у конференції від імені КНУБА наведено нижче (документ за посиланням):

  1. Д.т.н. проф. Ігор Бойко.
  2. Д.т.н. проф. Володимир Сахаров.
  3. К.т.н. доцент Віктор Носенко.
  4. К.т.н. доцент П’ятков Олександр Васильович.
  5. К.т.н. доцент Людмила Бондарева (Скочко).
  6. К.т.н. доцент Олег Малишев.
  7. К.т.н. доцент Вероніка Жук.
  8. Асистент Олександр Литвин.
  9. Асистент Віталій Ручківський.
  10. Асистент Олег Кривенко.

Участники експерименту
Налаштування роботи ситсетми із тензодатчиків
Влаштування підгрузу
На експерементальному майданчику
Тарувальний стенд
 
Практичні роботи студентів кафедри геотехніки будівельного факультету
Демонстрація влаштування буроін'єкційних паль в піщаних водонасичених ґрунтах м. Києва доц. Носенко В.С. та група ПЦБ-46
Професор Бойко І.П. проводить перегляд дипломних проектів​ магістрів кафедри геотехніки
Будівництво підпірних стін на зсувонебезпечних територіях ​ у м. Києві екскурсію проводить доц. Бондарева Л.О. та група ПЦБ-42​
Демонстрація етапу інженерно-геологічних вишукувань студентам будівельного факультету ст. викл. Ращенко А.М., Диптан Т.В.
Follow by Email
YouTube
Instagram
Telegram
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux