Навчальна та методична діяльність катедри МДК

Катедра металевих та дерев’яних конструкцій забезпечує підготовку бакалаврів на факультетах автоматизації і інформаційних технологій (ФАІТ), архітектурному (АФ), будівельному (БФ), будівельно-технологічному (БТФ), інженерних систем та екології (ФІСЕ), та магістрів на будівельному факультеті (БФ).

Для магістрів спеціалізації «Промислове і цивільне будівництво» (спеціальність «Будівництво та цивільна інженерія») катедра є випускаючою.

Навчальні дисципліни катедри:

Методична діяльність

Перелік підручників і методичних вказівок Важливим напрямом діяльності катедри є також підготовка і видання навчальної літератури. Так, здійснено два видання основного підручника з металевих конструкцій (автори: В. О. Пермяков, О. О. Нілов, О. В. Шимановський, С. І. Білик, Л. І. Лавріненко, І. Д. Бєлов, В. О. Володимирський), низки навчальних посібників для курсу металевих та дерев’яних конструкцій. Багато публікацій видано за сприяння Українського центру сталевого будівництва у співавторстві з провідними науковцями Великобританського інституту сталевих конструкцій, зокрема: «Порівняльний аналіз вартості багатоповерхових комерційних будівель» (А. Білик, Б. Бурган, Р. Курашов та ін.), «Сталеві конструкції в архітектурі» (А. Білик, М. Лоусон), «Розрахунок сталевих конструкцій відповідно до Єврокоду 3» (А. Білик, Д. Браун, М. Беляєв, М. Бретл).

Основний підручник з металевих конструкцій для студентів будівельного факультету та деякі посібники для підготовки сучасних спеціалістів (публікації разом з Українським центром Сталевого будівництва та Великобританським Інститутом сталевих конструкцій ).

Follow by Email
YouTube
Instagram
Telegram
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux