БАКАЛАВРАНТИ 022 “ДИЗАЙН” – 2016-2020 н.р.

ТВОРЧА ДІЯЛЬНІСТЬ

19 листопада 2019 року о 19.00 годині відбулося відкриття виставкового проєкту «Баугауз. Біле місто Тель-Авів», який присвячений відзначенню 100-річчя архітектурного напрямку Баугауз та організований Ізраїльським культурним центром в Києві (НАТІВ) у співробітництві з Київським національним університетом будівництва і архітектури, Національною спілкою архітекторів України, Посольством Держави Ізраїль, культурним інститутом Федеративної Республіки Німеччина (Goethe-Institut) та виданням PRAGMATIKA.MEDIA.

Проєкт «Баугауз. Біле місто Тель-Авів» – це архітектурна виставка, що привезена з музею Центру Баугауза у Тель-Авіві (Ізраїль), задача якого – познайомити професійне товариство з ізраїльським модернізмом 1930-1940-х років, спадщини традицій Баугауза. Одна з найбільш значущих «колекцій» архітектури раннього модернізму знаходиться в Тель-Авіві – так званому «Білому місті». У 2003 році UNESCO проголосило «Біле місто» Тель-Авіва всесвітньою культурною спадщиною за «видатний приклад нового містобудування та архітектури початку XX століття». На виставці можна побачити, в якому стані перебували будівлі під охороною UNESCO і як вони змінилися в результаті проведеної реконструкції.

У виставковому проєкті «Баугауз. Біле місто Тель-Авів» також взяли участь викладачі та студенти архітектурного факультету КНУБА, зокрема викладачі – Алексеєнко Л.В., Пилипчук О.Д., Полубок А.П., Рябчук Л.В. та студенти спеціальності 022 «Дизайн».


У вересні 2020 р. відбувся Всеукраїнський художній фестиваль МАЛЮЙ.UA, роботи переможців якого були представлені на виставці в Чорногорії в рамках Днів молодих українських талантів 2-9 листопада 2020 р. у культурно-інформаційному центрі «Budo Tomovic» у столиці Чорногорії Подгориці. Дні молодих українських талантів організовані Асоціацією з розвитку міжнародних відносин ADRUM та продакшен і промоушен STUDIORAR за підтримки Посольства України в Чорногорії.

Вітаємо з перемогою у Всеукраїнському художньому фестивалі МАЛЮЙ.UA студента 4 курсу спеціальності 022 “Дизайн” Луніна Віталія (керівник старший викладач кафедри дизайну Рябчук Л.В.), яким було представлено художню роботу «Чужа сила нам під силу» (полотно, олійні фарби, 70х100).


Студент 4 курсу спеціальності 022 “Дизайн” Віталій Лунін нагороджений Дипломом учасника Міжнародного конкурсу екоплаката (2021).

Головною метою конкурсу було привернути увагу суспільства до сучасних екологічних загроз, виявити творчий потенціал учнівської та студентської молоді у дбайливому ставленні до природних ресурсів, у розумінні суттєвої втрати біорізноманіття, змін клімату, захисту біосфери, боротьби з пластиком, енергоощадження, а також показати можливі шляхи розв’язання означених екопроблем.


ЗАХИСТ АТЕСТАЦІЙНИХ РОБІТ

Вітаємо студентів спеціальностей 022 «Дизайн» з успішним захистом атестаційних робіт освітньо-кваліфікаційного рівня Бакалавр!

Захист дипломної роботи, який ви достойно пройшли – це ще один крок до досягнення успіху, який також довів і вам, студентам, і нам викладачам, що наша спільна праця виявилася плідною, а знання та увага, передані вам, працюють і будуть працювати на вашу користь в досягненні цілей і великих звершень!

Щиро бажаємо вам творчих та наукових успіхів, продовження навчання в магістратурі та подальшого професійного розвитку!

Пропонуємо до перегляду декілька атестаційних робіт освітньо-кваліфікаційного рівня Бакалавр:

23 червня 2020 року – спеціальність 022 «Дизайн» – група ДН-41

1.ЗУБОВА Олександра Олександрівна. «Дизайн інтер’єру сучасного молодіжного житла».
Керівник – доктор архітектури, професор Третяк Ю.В.

2.КОЗОРІЗ Лілія Олександрівна. «Дизайн інтер’єру дому на воді».
Керівник – кандидат архітектури, доцент Зауральська А.В.

3.КИСЕЛЬОВА Ольга Олександрівна. «Дизайн інтер’єру офісу, коворкінг».
Керівник – доктор архітектури, професор Третяк Ю.В.

4.КОЛОБАНОВА Дар’я Анатоліївна. «Дизайн інтер’єру комплексу екстремальних видів спорту».
Керівник – кандидат архітектури, доцент Зауральська А.В.

5.КУЗЬМЕНКО Анна Павлівна. «Дизайн інтер’єру сучасного молодіжного житла».
Керівник – доктор архітектури, професор Третяк Ю.В.

24 червня 2020 року – спеціальність 022 «Дизайн» – група ДН-42

  1. ПИЛИПКО Олеся Андріївна. «Дизайн інтер’єрів сучасного молодіжного житла».
    Керівник – кандидат архітектури, асистент Данько К.С.

2. БІЛОУС Владислава Валеріївна. «Дизайн інтер’єрів апарт-готелю (вхідна група)».
Керівник – кандидат архітектури, доцент Хараборська Ю.О.

3. ФЕНЮК Діана Олександрівна. «Дизайн інтер’єру однокімнатної малогабаритної квартири».
Керівник – кандидат архітектури, доцент Хараборська Ю.О.

4. УСЕЇНОВА Асіє Аблязізівна. «Дизайн інтер’єру музею геноциду кримських татар».
Керівник – доктор технічних наук, професор Кащенко О.В.

Follow by Email
YouTube
Instagram
Telegram
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux