Новини,  НОВИНИ КНУБА

Усвідомлений вибір професії – перший крок до успішної кар’єри

Правильний вибір професії та освітнього закладу, який готує найкращих фахівців з омріяної спеціальності, – важливий крок на шляху до самореалізації та успішної кар’єри в майбутньому. Тому у КНУБА так уважно ставляться до потреб потенційних вступників дізнатись більше про навчання в університеті та кар’єрні перспективи наших випускників.

Для чергового знайомства з Київським національним університетом будівництва і архітектури й цього разу зібралось чимало гостей – понад 50 осіб із шести міст: Полтави, Чернігова, Борисполя, Обухова, Броварів та з Києва.

На профорієнтаційних екскурсіях, які в університеті проводять двічі на місяць, гості дізнаються про особливості спеціальностей та навчання за різними освітніми програмами, про можливості проходження студентами практики на виробництві, про високу затребуваність кваліфікованих спеціалістів на ринку праці та перспективи працевлаштування за спеціальністю. Майбутні вступники та їхні батьки відвідують аудиторії та сучасні лабораторії і майстерні університету.

КНУБА запрошує майбутніх вступників та їх батьків на наступні індивідуально-групові профорієнтаційні екскурсії. Оголошення про дати проведення екскурсій буде розміщено на офіційному сайті університету knuba.edu.ua, офіційній сторінці у Facebook – knubaofficial, Телеграм-каналі KNUBA_open та в Instagram knuba_open

Translate »
Follow by Email
YouTube
Instagram
Telegram
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux