Новини,  НОВИНИ КНУБА

КНУБА співпрацюватиме з Київським міським центром зайнятості – підписано меморандум

Створення гарантій соціального захисту та комплексне вирішення завдань, пов’язаних із регулюванням зайнятості й соціальним захистом населення та інші напрями багатовекторної взаємодії між університетом та міським центром зайнятості – про це йдеться у меморандумі про партнерство та співпрацю між сторонами.

Меморандум підписали сьогодні ректор Київського національного університету будівництва і архітектури Олексій Дніпров та директор Київського міського центру зайнятості Дмитро Новицький.


У зустрічі щодо предметного обговорення можливостей для перекваліфікації та навчання протягом життя, ваучерів та сертифікатів на навчання, компенсування створення робочих місць для людей з інвалідністю та низки інших питань взяли також участь проректор з навчально-методичної роботи Андрій ШПАКОВ, керівник новоствореного в КНУБА Інституту реінтеграції, реабілітації та професійного розвитку ветеранів «Архітектура стійкості» Артем ГОНЧАРЕНКО та заступниця директора Київського міського центру зайнятості Людмила МУШИНСЬКА.

Об’єднання зусиль сторін важливе для підвищення конкурентоспроможності учасників ринку праці та активізації процесу працевлаштування з гідними умовами праці і достойною заробітною платою.

Translate »
Follow by Email
YouTube
Instagram
Telegram
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux