Новини,  НОВИНИ КНУБА

З Днем працівників освіти!

Шановні колеги! Вітаю велику родину КНУБА і всю освітянську спільноту з професійним святом –  Днем працівників освіти!

Люди, які присвятили своє життя цій потрібній шляхетній справі – навчанню молоді – заслуговують на глибоку шану і вдячність.

На плечі викладачів сьогодні лягає особливо відповідальна місія: в інформаційну добу з її стрімким розвитком цифрових технологій залишатись авторитетним провідником у світі знань, джерелом мудрості і прикладом людяності.

Від педагогів значною мірою залежать рівень освіченості і культури, цінності і життєві пріоритети молодих громадян нашої держави, які творитимуть її європейське майбутнє.

Бажаю всім освітянам міцного здоров’я і натхнення виконувати свою поважну місію за найвищими професійними стандартами і з гідністю. Хай будуть успішними і вдячними ваші учні, студенти, курсанти.

Щиро дякуємо Збройним силам України за захист, завдяки чому ми можемо продовжувати працювати, вдосконалюватись і передавати знання іншим.

Найпалкіше бажання кожного з нас – перемоги і  миру Україні, а відтак – нових можливостей для навчання і розвитку, для якнайповнішого інтегрування у європейський і світовий освітній простір.

Зі святом, колеги!

Олексій ДНІПРОВ, ректор

Translate »
Follow by Email
YouTube
Instagram
Telegram
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux