Новини,  НОВИНИ КНУБА

Науковець КНУБА – в команді фіналістів конкурсу серед молодих вчених від Міжнародної федерації бетону

Доцент кафедри залізобетонних та кам’яних конструкцій КНУБА Олег Фесенко працював у складі української команди молодих вчених, яка стала фіналістом конкурсу від Міжнародної федерації бетону (FIB) «Time-efficient and low-cost solutions for disaster-broken zones. Post-disaster recovery»

Українська команда, в якій Олег Фесенко працював разом із науковцями з Одеської державної академії будівництва та архітектури та Національного університету біоресурсів і природокористування України, представила на конкурс роботу на тему: «Оцінка і відновлення залізобетонних конструкцій будівлі, зруйнованої внаслідок ракетної атаки». У конкурсній роботі науковці показали результати обстеження технічного стану адміністративної будівлі у місті Одесі, яка була частково зруйнована внаслідок терористичної ракетної атаки російських військ. У цій роботі також було запропоновано технічні рішення з підсилення та відновлення пошкоджених залізобетонних конструкцій.
 

Вітаємо українську команду і пишаємося внеском працівника нашого університету в досягнення переможного результату, який свідчить про високий професійний рівень науковців КНУБА.

Translate »
Follow by Email
YouTube
Instagram
Telegram
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux