Новини,  НОВИНИ КНУБА

«7 чудес Києва: пам’ятний та історичний Київ» – пізнавальний відпочинок студентів КНУБА

Студенти та викладачі Київського національного університету будівництва і архітектури пройшлися пам’ятними та історичними місцями древнього Києва, щоб дізнатись більше про нашу минувшину. Екскурсію проводили відомий громадський та політичний діяч, ініціатор акції «7 чудес України», професор, доктор політичних наук і кандидат історичних наук Микола Томенко та доктор історичних наук Любомир Михайлина.

Відвідали Парк Вічної Слави, до складу якого входять Меморіал Вічної Слави з обеліском на могилі невідомого солдата та Алея Воїнської Слави,  відвідали Меморіал пам’яті жертв Голодомору, розташований на території Національного музею Голодомору-геноциду.

Майже з будь-якої верхньої точки Парку Слави відкривається неймовірно гарна панорама Києво-Печерської Лаври, яка є символом духовності та культурної спадщини України. Там група продовжила подорож  територією музейної Верхньої Лаври, зупинились біля пам’ятного знаку Тарасові Шевченку, відвідали Храм Спаса на Берестовій, Успенський собор та Велику дзвіницю.

Ініціювала екскурсію Оксана Бєлозьорова, завідувачка відділу з організації виховної роботи КНУБА.

Translate »
Follow by Email
YouTube
Instagram
Telegram
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux