Новини,  НОВИНИ КНУБА

КНУБА посилює співпрацю з партнерами у сфері безпеки інформації та кіберзахисту

Київський національний університет будівництва і архітектури (КНУБА) та ТОВ «Сек’юриті експерт груп» підписали меморандум про співпрацю у сфері безпеки інформації та кіберзахисту. Це сприятиме підвищенню якості підготовки за відповідними спеціальностями завдяки новим можливостям щодо здобуття студентами практичних навичок із використанням освітніх, науково-технічних і технологічних партнерських можливостей.

Подальша співпраця, зокрема, передбачає розробку і втілення спільних проєктів на підтримку потенціалу з безпеки інформації та кібербезпеки.

 «Це один із прикладів співпраці з компаніями, які мають експертний досвід і визнання професійної спільноти. Ми активно розвиваємо таку співпрацю з партнерами у державному і недержавному секторі задля підвищення якості практичної частини навчання за різними спеціальностями, за якими готують в університеті», – зазначив ректор КНУБА Олексій ДНІПРОВ.

Співпраця з університетом та навчання молоді – це також соціальна місія, як зауважила директор «Сек’юриті експерт груп» Кіра ЛЕБЕДЕНКО. Вона додала: «Підписаний меморандум відкриє нам ширші можливості долучати студентів до кіберспільноти найкращих фахівців в Україні та Європі, а студентам – отримувати нові практичні навички, щоб стати першокласними фахівцями».

Після підписання меморандуму Кіра Лебеденко прочитала студентам 4 курсу спеціальності 125 «Кібербезпеки та захисту інформації» та всіх охочих лекцію на тему: «Міжнародна сертифікація у сфері кібербезпеки». До слова, ця тема входить у навчальну програму Захисту даних в інформаційно-комунікаційних системах. Ініціатор проведення лекції – доцент кафедри кібербезпеки та комп’ютерної інженерії Максим Делембовський.

Translate »
Follow by Email
YouTube
Instagram
Telegram
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux