Новини,  НОВИНИ КНУБА

Студенти КНУБА взяли участь у виїзному занятті-екскурсії на підприємство

Вчасний сервіс і постачання – запорука виконання поставлених завдань!

23 вересня для здобувачів Київського національного університету будівництва і архітектури спеціальностей 131 «Прикладна механіка» та 133 «Галузеве машинобудування» у супроводі викладачів кафедр «Машин і обладнання технологічних процесів» та «Будівельних машин» (доцентів Міщука Є.О., Дьяченка О.С., Орищенка С.В, асистентів Федишина Б., Слюсара В.С.) було проведено екскурсію на підприємстві ТОВ з ІІ «Цеппелін Україна».

«Цеппелін Україна» є ексклюзивним офіційним дилером на українському ринку всесвітньовідомої компанії Caterpillar.

Від компанії екскурсію особисто проводив Олександр Куліковський – керівник навчального центру «Цеппелін Україна». Спочатку студентам провели ознайомчу лекцію у головному офіс компанії, де було висвітлено основні напрямки діяльності підприємства та можливості працевлаштування в «Цеппелін Україна». Було розказано про забезпечення запасними частинами і мастильними матеріалами, про проведення сервісного обслуговування машин і обладнання як на території підприємства, так і при виїзді на об’єкт. Далі у межах екскурсії студенти відвідали цехи з сервісного обслуговування, а також складський комплекс. Студенти активно ставили різноманітні запитання, які стосувалися планування сервісного обслуговування машин і обладнання, постачання запасних частин і мастильних матеріалів, умов праці в цехах і на виїзді. Загалом екскурсія пройшла у жвавій невимушеній атмосфері й залишила позитивні емоції як у студентів, так і у керівників підприємства.

Щиро вдячні адміністраціям ТОВ «Цеппелін Україна» та КНУБА за організацію проведення таких важливих у наш час виїзних занять-екскурсій. Окрема вдячність – студентському самоврядуванню ФАІТ та здобувачам освіти за їхнє бажання до участі та організованість. Такі заходи є важливою частиною освітнього процесу та допомагають швидшому набуттю професійних знань і вмінь.

к.т.н., доц. Дьяченко О.С., к.т.н., доц. Клименко М.О.

Translate »
Follow by Email
YouTube
Instagram
Telegram
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux