Новини,  НОВИНИ КНУБА

Профорієнтаційна зустріч

20 вересня завідувач відділення довузівської підготовки Тетяна Петруньок і к.фіз.-мат.наук, доцент кафедри Інформаційних технологій проектування та прикладної математики Олена Доля провели профорієнтаційну бесіду з учнями Ліцею № 93 у м. Києві. Ліцеїстів познайомили з Київським національним університетом будівництва і архітектури та надали загальну інформацію про університет, факультети, спеціальності, перспективи працевлаштування, підготовчі курси. Учням розповіли про організацію освітнього процесу та переваги навчання в КНУБА, про насичене і різноманітне студентське життя. 

На зустрічі були присутні представники КНУБА – к.хім.наук, доцент Тетяна Вітовецька та к.т.н., доцент Світлана Барановська. Тетяна Вітовецька розповіла ліцеїстам про важливість та актуальність таких спеціальностей Будівельно-технологічного факультету: 161 Хімічні технології та інженерія, 192 Будівництво та цивільна інженерія, 075 Маркетинг, 076 Підприємництво та торгівля, а також розповіла про можливості проходження студентами практики на відомих підприємствах та подальше їх працевлаштування. Сьогодні Будівельно-технологічний факультет формує нову генерацію фахівців з технології та організації виробництва будівельних конструкцій, виробів і матеріалів; з проєктування будівельних об’єктів та виробничих процесів; з налагодження виробничих хімічних процесів; з розв’язання актуальних проблем маркетингової та організації торговельної діяльності в умовах будівельного комплексу.

Світлана Барановська надала інформацію про факультет Інженерних систем та екології, розповіла про особливості навчання за спеціальностями: 183 Технології захисту навколишнього середовища, 192 Будівництво та цивільна інженерія, 194 Гідротехнічне будівництво, 101 Екологія, 144 теплоенергетика, 185 Нафтогазова інженерія та технології. Випускники факультету працюють у наукових, проєктних, монтажних та експлуатаційних організаціях, які займаються повним комплексом робіт з інженерного забезпечення будівельної та суміжних галузей економіки на основі інформаційних технологій моделювання.

Адміністрація ліцею № 93 подякувала КНУБА за приділену увагу  закладу освіти та сприяння у проведенні профорієнтаційної роботи серед молоді!

Завідувач відділення

довузівської підготовки

Тетяна Петруньок

Translate »
Follow by Email
YouTube
Instagram
Telegram
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux