НОВИНИ АРХ,  НОВИНИ КАФЕДРИ ДИЗАЙНУ

КАФЕДРА ДИЗАЙНУ КНУБА – ПЕРЕМОГА В КОНКУРСІ НА РОЗРОБКУ КОНЦЕПЦІЇ БРЕНДУ ТА ЛОГОТИПУ ДЛЯ UKRAINE GREEN RECOVERY PLATFORM (2024)

11 вересня 2024 року відбулося оголошення переможців конкурсу на розробку концепції бренду та логотипу для Ukraine Green Recovery Platform, на якому студент 4 курсу спеціальності 022 “Дизайн” Олександр Романчук здобув третє місце. Цей конкурс об’єднав молоді таланти, надавши можливість долучитися до процесу сталого «зеленого» відновлення України.

Олександр поділився своїми враженнями про конкурс:
“Я мав можливість бути присутнім на фіналі конкурсу з розробки логотипа та концепції для Ukraine Green Recovery Platform, де зміг зайняти 3 місце. Захід проводився на високому рівні та був дуже якісно організований. Фіналісти конкурсу представили багато креативних та оригінальних ідей. Хочу висловити подяку журі за їхню професійну оцінку та організаторам за можливість взяти участь у цьому конкурсі. Це був неймовірний досвід!”

Конкурс Ukraine Green Recovery Platform, підтриманий відомими міжнародними організаціями ООН та ОЕСР, став чудовою платформою для молодих дизайнерів, надавши унікальну можливість зробити свій внесок у створення візуальної ідентичності, яка сприятиме сталому розвитку України після руйнівної агресії Росії. Метою конкурсу було створення бренду, який відображатиме місію платформи та демонструватиме цінності сталого відновлення.

Щиро вітаємо Олександра з призовим місцем, бажаємо нових перемог і творчих здобутків!

Translate »
Follow by Email
YouTube
Instagram
Telegram
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux