Новини,  НОВИНИ КНУБА

Студенти КНУБА на симфонічному вечорі «Симфонія Криму. Повернення»

5 вересня студенти, викладачі та співробітники Київського національного університету будівництва і архітектури побували на заключному концерті Всеукраїнського суспільно-просвітницького благодійного туру «Симфонія Криму. Повернення», який відбувся в Київському національному академічному театрі оперети. Проект спрямований на популяризацію історії та культури корінних народів Криму, формування національної свідомості та підтримки єдності українського народу.

Незабутній вечір симфонічної музики кримськотатарської композиторки Ельвіри Емір у виконанні Національного президентського оркестру під керівництвом Ділявера Османа, поезії видатного польського поета Адама Міцкевича, та візуальна частина, яка акцентує на ключових подіях життя кримськотатарського народу за останні 250 років.

Музика, слово і візуальна частина – створюють цю СИМФОНІЮ КРИМУ,  підкреслюють єдність нашої країни, відкривають двері до недоступних сьогодні, через тимчасову окупацію Криму рф, – культурних скарбів та всю красу нашого Криму!

Оксана Бєлозьорова

завідувачка відділу

з організації виховної роботи

Translate »
Follow by Email
YouTube
Instagram
Telegram
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux