Новини,  НОВИНИ КНУБА

З Днем народження!

Від імені колективу Київського національного університету будівництва і архітектури щиро вітаємо з Днем народження Заслуженого будівельника України, члена Наглядової ради КНУБА Олександра Ротова!  

Шановний Олександре Сергійовичу!

Стабільність прийнято вважати ознакою майстерності, а що може бути більшим підтвердженням стабільності, ніж сімдесятип’ятирічний  ювілей. Вітаємо Вас з цим днем і сподіваємося, що 75 – це лише етап великого шляху!

Від усієї душі бажаємо Вам міцного здоров’я, сімейного щастя і благополуччя під мирним сонячним небом України, гарного настрою й позитивних емоцій, невичерпних сил та енергії задля виконання надважливої місії – підготовки  висококласних будівельників, які будуть відроджувати мирну Україну!

Ваші професійні досягнення викликають велику повагу до Вас, демонструють різнобічність Ваших здібностей та вмінь. Тож нехай і надалі Вам усміхається удача, життєва дорога буде довгою та світлою, незмінними супутниками  будуть любов і добро, а кожен наступний день і надалі приносить бажання працювати й робити  світ кращим!

Колектив КНУБА

Translate »
Follow by Email
YouTube
Instagram
Telegram
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux