Новини,  НОВИНИ КНУБА

Вітаємо з Днем знань!

В Україні день 1 вересня з давніх-давен — не просто початок осені. Для мільйонів школярів, студентів, їхніх батьків, а також для вчителів і викладачів це справжнє свято —  День знань. Традиційно у цей день розпочинається дорога у майбутнє кожної  людини, старт новим справам та планам, підкорення  нових вершин у світі знань.

Особливим і важливим цей день є для першокурсників, які вперше ступають на цікаву, незвідану  та захоплюючу стежину студентського життя.

Дорогі наші студенти КНУБА! Нехай кожен день навчань у нашому університеті приносить Вам незабутні враження, нові відкриття та знання, здійснюються мрії та сподівання Ваших батьків, які хочуть бачити Вас успішними, розумними. Успіхів, удачі, здоров’я, терплячості й чудових результатів. Бажаємо, щоб Ваші бажання стали реальністю! Батькам і викладачам – наснаги й терпіння. Хай Ваші старання, самовіддана  праця, мудрість і турбота повернуться сторицею. Бажаємо всім міцного здоров’я, віри у свої сили, взаєморозуміння, творчих успіхів та здійснення найзаповітніших мрій.

Щасливої дороги до країни Знань!

Олексій Дніпров, ректор КНУБА

Translate »
Follow by Email
YouTube
Instagram
Telegram
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux