Новини,  НОВИНИ КНУБА

Рейд студмістечком напередодні Дня знань

Напередодні першого вересня ректор Олексій Дніпров, проректор з навчальної роботи та комплексного розвитку Олександр Хоменко, голова Ради студентського самоврядування Джастін Варга, начальник Інформаційно-аналітичного відділу В’ячеслав Мухін, головний інженер Ярослав Підлісний, директор студмістечка Вадим Коберник пройшли з рейдом територією університетського студмістечка, щоб проінспектувати, як проходить підготовка об’єктів до початку навчального року.

Перший пункт – спортивний комплекс. На сьогодні в басейні повністю замінені старі вікна на енергозберігаючі, що, без сумніву, сприятиме підвищенню температури в приміщенні. Тож в басейні взимку буде комфортно. Вже 2 вересня басейн КНУБА прийматиме студентів на уроки фізкультури. Як зазначив голова РСС Джастін Варга, спортивний комплекс користується великим інтересом у студентів. Тож є потреба знайти кошти на повний ремонт приміщення.

Між гуртожитками є спортивний майданчик. Ректор дав ремонтникам завдання облаштувати над майданчиком тимчасове покриття наметового типу.

У дворі гуртожитків тривають роботи з будівництва Міжкафедрального навчально-наукового лабораторного комплексу. Проректор Олександр Хоменко продемонстрував  проект зовнішнього вигляду майбутньої будівлі.

Потім було знайомство ректора з Дизайн-центром КНУБА. Безумовно, минув час після його відкриття й існують проблеми експлуатації. Олексій Дніпров доручив проректору Олександру Хоменку разом із деканом архітектурного факультету Олександром Кащенко вжити заходів щодо усунення технічних недоліків. Ректор запропонував Джастіну Варзі організувати для роботи з оновлення приміщення студентів будівельного факультету, адже поки що над покращенням працюють виключно дівчата з архітектурного факультету.

Переходячи від корпусу до корпусу, ректор відзначив необхідність покращити полив території парку КНУБА. Зокрема – перед Архітектурним корпусом. Також розглядалося питання використання університетської автостоянки. Запропоновано встановити на в’їзді шлагбаум, який міг би зачинятися на вихідні. Є також питання до власників тварин, яких господарі вигулюють на території університету.

Таким чином варто зазначити, що до першого вересня основні ремонтні роботи будуть завершені.

Інформаційний центр

Translate »
Follow by Email
YouTube
Instagram
Telegram
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux