Новини,  НОВИНИ КНУБА

Ректор КНУБА Олексій Дніпров вивчає роботу Інформаційного центру

Ректор КНУБА Олексій Дніпров продовжує вникати в напрямки роботи структурних підрозділів університету. На цьому тижні він зустрічався з колективом Інформаційного центру. Це – група співробітників, які забезпечують технічну та творчу роботу сайту й соціальних мереж університету. До колективу входить Інформаційно-аналітичний відділ, співробітники ЦІСКу. Під час розмови ректор запропонував приєднати до інформаційно-аналітичного відділу медіацентр зі структурного підрозділу Центр ділового партнерства та медіапроектів, оскільки у нас спільні завдання.

Вирішено відновити на головному сайті КНУБА цикл статей «Слово ректора», щоб Олексій Сергійович мав ще одну можливість донести до колективу свої задуми та плани. Також ухвалено рішення про відновлення відеобесід «без краватки» з очільниками та викладачами КНУБА.

Велику увагу ректор приділив якості англійської версії сайту. Поки вона не працює на повну потужність, ухвалено рішення про відновлення автоматичного перекладу українського сайту шістьма іноземними мовами.

Також Олексій Дніпров підкреслив необхідність зворотного зв’язку з читачами сайту. Буде це чат-бот чи інша форма зв’язку, поки що остаточно не вирішено. Прийнято рішення провести опитування щодо зручності користування сайтом, аби визначитися, що варто змінити для покращення навігації нашого сайту. Питання наразі в роботі.

Окрім цього, від ректора надійшла пропозиція розглянути можливість розміщення в навчальних корпусах інформаційних лайт-боксів, з допомогою яких усі зможуть знайти необхідні для себе дані на місцях.

До того ж вирішено відремонтувати телевізори у холі університету і знову демонструвати там корисну відеоінформацію.

Приємно відзначити, що ректор вважає роботу нашого підрозділу дуже важливою.

Кириченко Тетяна, прес-служба КНУБА

Фото: Чахоян Володимир

Translate »
Follow by Email
YouTube
Instagram
Telegram
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux