НОВИНИ АРХ,  НОВИНИ КАФЕДРИ ДИЗАЙНУ

КАФЕДРА ДИЗАЙНУ КНУБА – ЗУСТРІЧ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 022 «ДИЗАЙН» ЗІ СТЕЙКХОЛДЕРАМИ – ПРЕДСТАВНИКАМИ КОМПАНІЇ «WOODSYSTEMS» (2024)

15 та 16 серпня 2024 року відбулась зустріч студентів 4 курсу (академічні групи ДН-21-1, ДН-21-2, ДН-21-3 та ДН-21-5) спеціальності 022 «Дизайн» зі стейкхолдерами – представниками компанії «Woodsystems». Компанія Woodsystems з 2009 року успішно працює на українському ринку і є одним із лідерів у виготовленні преміальних меблів.

Артдиректор компанії, Шамраєнко Альона Олександрівна, провела екскурсію-семінар по виробництву. На зустрічі було розглянуто кілька тем, зокрема: технологічний процес виготовлення корпусних меблів на виробничому комплексі WS; процес створення ексклюзивних покривних матеріалів для меблевих фасадів в українському етностилі на основі соломи та кольорових металів; приклади застосування новинок від провідних італійських виробників фурнітури; презентація новітніх технологій у кухнях на прикладах зразків у шоурумі WS.

Колектив кафедри дизайну висловлює щиру вдячність колективу «Woodsystems» за цікаву та змістовну зустріч зі студентами спеціальності 022 «Дизайн». Співпраця із роботодавцями має важливе значення для формування прикладних фахових компетентностей студентів. Особлива подяка піар-директору Мозговій Катерині В’ячеславівні та доценту кафедри дизайну Щеглову Сергію Петровичу за організацію цієї зустрічі в межах дисципліни «Основи конструювання меблів».

Translate »
Follow by Email
YouTube
Instagram
Telegram
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux