НОВИНИ ФІСЕ

Засідання кафедри теплотехніки КНУБА

14 серпня 2024 року на кафедрі теплотехніки факультету інженерних систем та екології КНУБА відбулось перше в новому навчальному році засідання кафедри.

Першим виступив декан факультету Олександр ПРИЙМАК, який доповів про результати вступної кампанії до нашого університету і про завдання кафедри щодо покращення профорієнтаційної роботи в новому навчальному році.

Завідувач кафедри Михайло КИРИЧЕНКО розповів про план роботи кафедри на 2024/2025 н.р., про перспективи розвитку та міжнародну діяльність кафедри. Доцент кафедри Наталія ЧЕПУРНА доповіла про необхідність призначення кураторів академічних груп першого курсу серед викладачів кафедри.

Наступним питанням було про підготовку до акредитації спеціальності 185 Нафтогазова інженерія та технології, перспективи розвитку освітньої програми та співпраця з працедавцями цієї галузі.

Члени кафедри доповіли про свій план роботи за усіма формами діяльності згідно з індивідуальними планами викладачів, обговорили прохід навчального процесу, про підготовку до проведення та участі у щорічних конференцій «Будмайстерклас-2024» та «Енергія. Ресурси. Екологія».

Translate »
Follow by Email
YouTube
Instagram
Telegram
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux