Новини,  НОВИНИ КНУБА

День будівельника

11 серпня в Україні відзначають День будівельника. Це свято важливе для всіх. Адже навколишній світ не обмежений  стінами квартири. Люди відчувають потребу у театрах і цирках, палацах культури й концертних залах, бібліотеках і лікарнях, будинках відпочинку й санаторіях,  школах і дитсадках. Люди не уявляють життя без фізичної культури та спорту. До їхніх послуг – арени стадіонів, тенісні корти, гімнастичні зали й плавальні басейни. Розмаїтість будівництва, як саме життя. Адже в широкому розумінні жити та будувати — слова-синоніми: жити – значить творити, споруджувати, будувати, а будувати — значить жити, крокуючи в ногу з вимогами часу.

Без сумніву, професія будівельника – це покликання, нескінченна творчість і пошук. Прекрасно усвідомлювати, що твоя праця необхідна людям усіх професій, що плоди твоєї праці переживуть століття.

Погодьтесь, що професія будівельника втілюється у красу наших міст, зручність квартир, корпуси заводів. І тому цю чудову професію, вважають однією з найважливіших.

Люди будували завжди. Нині потреби будівництва величезні, завтра потрібно будувати ще більше. Будівельникам XXI століття  будувати нові міста, проекти яких сьогодні ще здаються утопічними. Становлення і розвиток України значною мірою пов’язані з розвитком будівництва промислових, громадських та житлових будівель.

Вітаємо Вас із професійним святом – Днем Будівельника! Нехай це свято надихає на нові професійні досягнення, успішну реалізацію проєктів, підкорення нових висот, а все задумане збувається!

Бажаємо здоров’я, достатку та миру!

Інформаційний центр

Follow by Email
YouTube
Instagram
Telegram
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux