Новини,  Новини кафедри "Водопостачання та водовідведення",  НОВИНИ ФІСЕ

Розпочато захист випускних атестаційних робіт бакалаврів на кафедрі Водопостачання та водовідведення.

25 червня 2024 р. відбувся перший день захисту бакалаврських випускних атестаційних робіт студентів, що навчаються за освітніми програмами “Водопостачання та водовідведення” спеціальності 192 та “Водогосподарське будівництво і управління водними ресурсами та системами” спеціальності 194.

Традиційно на початку захисту перед присутніми виступив голова атестаційної комісії – директор Інституту комунальної інфраструктури, д.т.н. Кравченко Олександр Валерійович. Він побажав студентам успіхів на захисті, впевненості у своїх відповідях і показати всі свої знання, які отримали за час навчання.

Студенти представили на розгляд комісії свої випускні роботи, розповіли про основні пункти свого проекту та відповіли на запитання членів комісії.

Були зачитані рецензії на випускні бакалаврські роботи від провідних викладачів кафедри, а керівники бакалаврів охарактеризували своїх студентів та їх відношення до роботи під час роботи над дипломним проектом.

За результатами захисту члени комісії виставили свої оцінки. Був врахований і середній бал за час навчання, і оцінки керівника та рецензента. Голова атестаційної комісії зачитав підсумкові оцінки та побажав новим бакалаврам успіхів в подальшому навчанні та роботі. За результатами захисту сьогодні було отримано 5 “п’ятірок”, 2 “четвірки” і 1 “трійка”.

Follow by Email
YouTube
Instagram
Telegram
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux