Новини,  НОВИНИ КНУБА

Рейтинг КНУБА за показниками Scopus 2024 року

Опублікований щорічний рейтинг закладів вищої освіти України за показниками даних наукометричної бази Scopus.

Київський національний університет будівництва і архітектури в щорічному рейтингу закладів вищої освіти України за показниками даних наукометричної бази Scopus на 48 місці. Рейтинг опубліковано на сайті https://osvita.ua/vnz/rating/92023/. Зросла кількість публікацій до 1598, за рік індекс Гірша збільшився на 4 пункти і став 32.

Вітаємо науковців КНУБА, бажаємо ще вищих рейтингів, і сподіваємося, що ці показники допоможуть у виборі навчального закладу для отримання майбутньої професії.

Рейтинг створено за результатами наукометричного моніторингу суб’єктів науково-видавничої діяльності України за показниками бази даних SciVerse Scopus у квітні 2024 року. Результати ґрунтуються на показниках цитування наукових статей, опублікованих закладами освіти або їх фахівцями. У рейтинговій таблиці українські університети ранжовані за індексом Гірша – кількісним показником, що базується на числі наукових публікацій і кількості їх цитувань. Дані рейтингу актуальні станом на 24 квітня 2024 року. У рейтинг включено лише ті заклади вищої освіти, що мають у Scopus окремі Affiliation ID в офіційному переліку та відповідають на пошуковий запит «Ukraine» у полі пошуку «Affilation Search».

Інформаційний центр

Follow by Email
YouTube
Instagram
Telegram
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux