ДФ 24.033 Філософія

Спеціалізована вчена рада ДФ 24.033 створена згідно наказу ректора Київського національного університету будівництва і архітектури № 245а від 20.06.2024 на підставі рішення Вченої ради КНУБА № 20 від 29.03.2024 року з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Спірідонов Микола Юрійович на тему «Демократія як соціокультурний феномен: загальне і особливе» з галузі знань 03 «Гуманітарні науки» за спеціальністю 033 «Філософія»

Контактна інформація

Структурний підрозділ – відділ докторантури та аспірантури

електронна пошта: phd.knuba@gmail.com

Інформація про захист:

Захист дисертації відбудеться: Дату захисту буде повідомлено додатково

Захист відбудеться за адресою: Київський національний університет будівництва і архітектури, архітектурний факультет.

Голова разової спеціалізованої ради:

ГОЦАЛЮК Алла Анатоліївна, доктор філософських наук, професор, професор кафедри філософії, Київського національного університету будівництва і архітектури.

Рецензенти:

ЗГУРСЬКА Валентина Леонідівна, кандидат політичних наук, доцент, доцент кафедри політичних наук і права, Київського національного університету будівництва і архітектури.

Опоненти:

МУЛЯР Володимир Ілліч, доктор філософських наук, професор, завідувач кафедри суспільних наук Поліського національного університету;

СВИРИДЕНКО Денис Борисович, доктор філософських наук, доцент, професор кафедри методології науки та міжнародної освіти Українського державного університету імені Михайла Драгоманова;

САМЧУК Зореслав Федорович, доктор філософських наук, старший науковий співробітник, заслужений діяч науки і техніки України, головний науковий співробітник відділу політичної культури та ідеології Інституту політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса НАН України.

Науковий керівник:

Чорноморденко Іван Васильович, д.філ.н., проф., Київського національного університету будівництва і архітектури.

Відгук наукового керівника

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації

Дисертація

Протокол створення та перевірки кваліфікованого та удосконаленого електронного підпису

Анотація

Follow by Email
YouTube
Instagram
Telegram
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux