Новини,  НОВИНИ КНУБА

Оновлення навчально-матеріальної бази Київського національного університету будівництва і архітектури

12 червня 2024 року на кафедрі кібербезпеки та комп’ютерної інженерії КНУБА проведено відкриття оновленої навчальної лабораторії. Наявна лабораторія була створена коштом донорів.

Персональні комп’ютери, обладнання та програмне забезпечення  отримано коштом грантової програми від USAID Cybersecurity Activity.

Днями Київський національний університет будівництва і архітектури мав можливість отримати значну донорську допомогу від ІТ-компанії LUXOFT у вигляді сучасних офісних меблів, що надало можливість  доукомплектувати навчальну лабораторію. ІТ-компанії LUXOFT – це міжнародна компанія з розробки програмного забезпечення, яка з 2019 року є частиною DXC Technology зі штаб-квартирою в Ешберні, штат Вірджинія, США.

Така співпраця є досить потужним інструментом для дійсно якісної підготовки ІТ-фахівців та фахівців з кібербезпеки, яких готує КНУБА, і участь у цьому процесі ІТ-компанії є вагомим внеском.

Кафедра кібербезпеки та комп’ютерної інженерії КНУБА дякує USAID Cybersecurity Activity, ІТ-компанії LUXOFT, адміністрації та команді університету, яка активно долучилась до цієї роботи. Маємо надію на подальшу потужні співпрацю та відкриття найближчим часом іще нових сучасних аудиторій.

Follow by Email
YouTube
Instagram
Telegram
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux