Графічна стилізація

“ГРАФІЧНА СТИЛІЗАЦІЯ ЯК ФОРМА ОБРАЗНОГО МИСЛЕННЯ” (2024)

Запрошуємо переглянути онлайн-виставку «ГРАФІЧНА СТИЛІЗАЦІЯ ЯК ФОРМА ОБРАЗНОГО МИСЛЕННЯ», де представлено 57 кращих графічних робіт студентів 3 та 4 курсів спеціальності 022 «Дизайн» кафедри дизайну КНУБА (академічні групи ДН-21-1, ДН-21-2, ДН-21-3, ДН-20-3 та ДН-20-4), які були виконані в межах навчальної дисципліни «Рисунок» весняного семестру 2023-2024 навчального року під керівництвом старшого викладача кафедри дизайну Артеменко Ганни Олександрівни.

Онлайн-виставка «Графічна стилізація як форма образного мислення» демонструє, як студенти втілюють свої творчі ідеї через графічну стилізацію. Кожна робота відображає індивідуальний підхід до завдань, що розвивають здатність спостерігати навколишнє оточення, аналізувати його й втілювати результат у складні образи, створювати концепції за допомогою засобів стилізації та графічних технік. В роботах використовуються різноманітні прийоми стилізації архітектурних форм та людських фігур, що демонструє майстерність у передачі пропорцій, перспективи та тональних співвідношень, а загалом – робляться перші кроки на шляху створення власного авторського стилю.

Завдання, спираючись на особливості візуального сприйняття, образне мислення та знання з формальної композиції, мають надзвичайно важливе значення для становлення і розвитку професійних навичок молодих дизайнерів.

ЗАВАНТАЖИТИ СЕРТИФІКАТИ УЧАСНИКІВ:

Follow by Email
YouTube
Instagram
Telegram
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux