Новини кафедри "Водопостачання та водовідведення",  НОВИНИ ФІСЕ

Пішла з життя провідний інженер кафедри водопостачання та водовідведення Хоружа Олена Миколаївна (1966 – 2024)

2 червня в 19-40 перестало битись серце чудової людини, високо інтелектуального спеціаліста провідного інженера кафедри водопостачання та водовідведення Хоружої Олени Миколаївни. На протязі свого життя за яку б роботу вона не бралась, завжди відносилась з великою відповідальністю.

       У вищих навчальних закладах почала працювати в 2002 році на посаді помічника ректора  Одеської академії будівництва та архітектури. З 2009 року працювала асистентом кафедри металевих та дерев’яних конструкцій, а з 2010 по 2015 рік Вченим секретарем ОДАБА. З 2015 по 2017 рік – керівником редакційно-видавничого відділу.

       Після переїзду до Києва в 2017 році спочатку  працювала фахівцем відділу моніторингу КНУБА, а після переходу на кафедру Водопостачання та водовідведення – провідним інженером. Допомагала пройти сертифікацію лабораторії “Води” нашої кафедри. З початком війни залишилась єдиним інженером на кафедрі і за 2 роки підготувала висококваліфікований інженерно-технічний персонал. На кафедрі відповідала за дипломне проектування та навчально-методичну роботу.

      Кафедра Водопостачання та водовідведення  глибоко сумує та співчуває рідним та близьким з приводу передчасної смерті Олени Миколаївни. Вона завжди залишиться в наших серцях. 

Світла пам’ять і Царство Небесне!

Follow by Email
YouTube
Instagram
Telegram
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux