НОВИНИ ФАКУЛЬТЕТІВ,  НОВИНИ ФІСЕ

Представники ФІСЕ на АКВАТЕРМ

З  14   по 17 травня  відбувалася 25 Міжнародна виставка АКВАТЕРМ. КНУБА був учасником. В перший день виставки на локації нашого університету працювали доценти кафедри теплотехніки  Барановська С.В та Чепурна Н.В.. Відвідувачам виставки пропонували освітні послуги, пояснювали правила вступу в університет, запрошували на день відкритих дверей, відповідали на безліч запитань відносно навчального процесу.

Виставку відвідали студенти 3 курсу фахового спрямування «Теплогазопостачання та вентиляція». Викладачі супроводжували студенів, пояснювали на що звернути особливу увагу, акцент робили на розробки , які можна використати в курсовому та дипломному проектуванні .

Приємно було зустріти на Головній Інженерній виставці України випускників КНУБА, які працюють провідними фахівцями всесвітньо відомих фірм. Один з керівників ТОВ «Тепло конструктор»  Сергій Титарев (випуск 2005 р., спец. «Теплогазопостачання і вентиляція») розповів студентам про  переваги  сучасних ізольованих  труб, про їх виробництво, особливості ізоляції, що застосовують, переваги, провів міні вікторину.

Студенти  ознайомились  з передовими досягненнями в розробці обладнання для інженерних систем: труб, систем опалення, котлів, пальникових пристроїв, теплообмінних апаратів, кондиціонерів, теплових насосів, вентиляційних систем і багатьох інших.

Відвідування професійних виставок студентами приносить значну користь: знайомить з обладнанням, яке будуть застосовувати в професійній діяльності, а також знайомить з працедавцями, місцями можливої майбутньої праці. Цьому поколінню студентів відбудовувати нашу Батьківщину.

Україна понад усе!

Барановська С.В., доцент каф. теплотехніки

Follow by Email
YouTube
Instagram
Telegram
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux