Новини,  НОВИНИ КНУБА

День відкритих дверей КНУБА

18 травня у Київському національному університеті будівництва і архітектури відбувся День відкритих дверей в офлайн форматі. День відкритих дверей — це традиційний захід, у межах якого вступники мають змогу отримати необхідну інформацію про навчання в університеті та зробити перший крок до вибору освіти. На захід приїхали понад 70 гостей з м. Києва, м. Черкаси, м. Полтави, м. Житомира, м. Одеси та інших міст України. Проведення такого заходу надає можливість вступникам визначитися у виборі своєї професії та свого майбутнього. Навчання в КНУБА здійснюється за такими спеціальностями: 015.31 Професійна освіта (Будівництво та зварювання), 015.34 Професійна освіта. Машинобудування, 015.39 Професійна освіта. Цифрові технології, 017 Фізична культура і спорт, 022 Дизайн, 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація, 051 Економіка, 052 Політологія, 071 Облік і оподаткування, 073 Менеджмент, 075 Маркетинг, 076 Підприємництво та торгівля, 081 Право, 101 Екологія, 122 Комп’ютерні науки, 123 Комп’ютерна інженерія, 125 Кібербезпека та захист інформації, 126 Інформаційні системи та технології, 131 Прикладна механіка, 133 Галузеве машинобудування, 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, 144 Теплоенергетика, 145 Відновлювальні джерела енергії та гідроенергетика, 161 Хімічні технології та інженерія, 174 Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка, 183 Технології захисту навколишнього середовища, 185 Нафтогазова інженерія та технології, 191 Архітектура та містобудування, 192 Будівництво та цивільна інженерія, 193 Геодезія та землеустрій, 194 Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та водні технології, 281 Публічне управління та адміністрування.

Під час Дня відкритих дверей вступники та батьки знайомилися з особливостями навчання та науково-дослідною діяльністю КНУБА. Відбулося «живе» спілкування з представниками факультетів і кафедр, які розповідали відвідувачам про робочу та навчальну практику, працевлаштування випускників на провідних будівельних та торговельних підприємствах.

Студенти розповіли відвідувачам про насичене і різноманітне студентське життя, в якому вони реалізують свої можливості у різних конкурсах, змаганнях, проявляють лідерські здібності в органах студентського самоврядування. У гуртожитках для студентів є робочі кімнати для занять, спортивні кімнати, кіберклуб, StudentHab де студенти можуть займатися наукою, створювати стартапи, працювати в міждисциплінарних проєктах, робити уроки та проводити вільний час. Студенти також мають можливість займатися спортом і відвідувати спортивні гуртки, адже університет має новий сучасний стадіон, 3 спортивні зали, плавальний басейн, тренажерні зали.

Під час офіційної частини заходу вступники та батьки дізналися про проведення НМТ у 2024 році, поспілкувалися з фахівцем підготовчих курсів та відповідальним секретарем приймальної комісії, які розповідали про особливості підготовки на курсах до НМТ з предметів – математика, українська мова і література, фізика та предметів творчого конкурсу – рисунок, живопис, композиція, графіка-креслення; надали роз`яснення щодо умов вступу до КНУБА у 2024 році. Заохочені вступники та батьки ставили багато питань, які їх цікавили, та отримували розгорнуті змістовні відповіді.

КНУБА запрошує майбутніх вступників на наступні заходи профорієнтаційного змісту. Слідкуйте за актуальною інформацією та новинами університету на офіційному сайті knuba.edu.ua, офіційній сторінці у Facebook – knubaofficial, телеграм-каналі KNUBA_open, та Instagram сторінці knuba_open.

 Вступайте до КНУБА, здобувайте якісну освіту, відбудовуйте Україну!

Завідувач відділення

довузівської підготовки

Тетяна Петруньок

Follow by Email
YouTube
Instagram
Telegram
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux