Новини,  НОВИНИ КНУБА

Триває виставка «Барви життя» доцента КНУБА Андрія Вишинського

У музеї «Кам’яниця київського війта» за адресою – Київ, вулиця Костянтинівська 6/8 – з успіхом проходить виставка «Барви життя» Андрія Вишинського. Урочисте відкриття експозиції пройшло у присутності численних гостей, які розповідали про свої враження від творчості Андрія Леонардовича. Автор, у свою чергу, ділився спогадами та розкривав особливості технік живопису, які він використовує.

До персональної виставки цього разу увійшли етюди, виконані в м. Луцьк, акварелі, присвячені Києву, пейзажі, натюрморти.

Для поціновувачів живопису, в основі якого академічна техніка, для художників та особливо – для студентів напрямків архітектури, дизайну та мистецтва – на виставці Андрія Вишинського чекає багато цікавого та корисного.

Андрій Вишинський – відомий київський архітектор, художник та педагог. Він поєднує архітектурну практику і художню творчість з викладанням на кафедрі Основ архітектури та архітектурного проєктування КНУБА.

Виставка «Барви життя» триватиме до 24 травня. Графік роботи  виставки: середа – п’ятниця з 11.00 до 15.00; субота, неділя – з 11.00  до 17.00; понеділок, вівторок – вихідні. Вхід вільний.

Запрошуємо відвідати виставку творчих робіт київського архітектора, художника та педагога Андрія Вишинського, доцента кафедри Основ архітектури та архітектурного проєктування КНУБА  і поринути у «Барви життя»!

Гліб Ушаков, доцент кафедри ОААП

Follow by Email
YouTube
Instagram
Telegram
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux