НОВИНИ ФАКУЛЬТЕТІВ,  НОВИНИ ФІСЕ

Вітаємо випускників-магістрів  ФІСЕ

02 лютого 2024 року в актовій залі ЦКД КНУБА відбулась незабутня довгоочікувана подія – вручення дипломів випускникам- магістрам факультету інженерних систем та екології 2023 року.

Розпочався захід із висловлення безмежної вдячності Збройним Силам України, серед яких є також і випускники нашого факультету. Гімном України і тихою хвилиною мовчання в пам’ять про полеглих і з щирою подякою у серці кожного усі присутні віддали шану полеглим воїнам. Декан факультету Олександр ПРИЙМАК привітав випускників, висловивши їм щирі слова підтримки та побажання успіхів у професійній діяльності та вручив Диплом «Знак Пошани» випускниці ФІСЕ Катерині КИШМАН за відмінне навчання, активну участь у науково-дослідній і громадській роботі із занесенням її імені до «Книги Пошани КНУБА».

В стінах Альма-матер у атмосфері, наповненій почуттями гордості, радості та вдячності декан та заступниці декану урочисто вручили дипломи випускникам магістрам відзначивши досягнення і перспективи та наполегливість кожного випускника.

Привітальне слово прозвучало від представників АТ «Київгаз», які прийшли привітати з отриманням дипломів своїх колег випускників нашого факультету. Сердечні слова прозвучали від Катерини КИШМАН, яка від імені всіх випускників подякувала за знання та вміння, отримані під час навчання.

Ми пишаємось своїми випускниками та бажаємо їм нових досягнень. Нехай роки у статусі студента залишаються у пам’яті надовго, зичимо щасливої долі, миру та плідної праці для відновлення та розвитку нашої неньки України!

Дякуємо ЗСУ! Слава Україні!

Заст.декана ФІСЕ Наталія ЧЕПУРНА

Follow by Email
YouTube
Instagram
Telegram
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux