27 листопада 2023 року магістрантка кафедри дизайну КНУБА Божена Титенко відвідала Корюківський ліцей №1 у м. Корюківка Чернігівської області
НОВИНИ АРХ,  НОВИНИ КАФЕДРИ ДИЗАЙНУ

КАФЕДРА ДИЗАЙНУ КНУБА – ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА ЗУСТРІЧ З УЧНЯМИ У КОРЮКІВСЬКОМУ ЛІЦЕЇ №1 У М.КОРЮКІВКА ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ (2023)

27 листопада 2023 року магістрантка кафедри дизайну КНУБА Божена Титенко відвідала Корюківський ліцей №1 у м. Корюківка Чернігівської області, де провела профорієнтаційну зустріч з учнями 4 та 11 класів.

У 4 класі була організована бесіда у формі гри. Діти мали можливість вгадати професії, які можна здобути на факультетах КНУБА. З метою мотивації до успішного навчання та вибору майбутньої професії, діти обговорювали навчальні предмети, на які важливо звертати увагу, такі як математика, українська мова, історія, англійська мова та мистецтво.

Для учнів 11 класу була проведена бесіда, метою якої було ознайомлення з Київським національним університетом будівництва і архітектури. Під час зустрічі було представлено інформацію про історію університету, його факультети, місцезнаходження та проїзд. Особливий акцент було зроблено на довузівській підготовці у закладі. Після презентації учні мали змогу ставити питання, на які отримали вичерпні відповіді. Завершивши зустріч, учні отримали посилання на офіційний сайт КНУБА для додаткової інформації.

Зустріч з учнями Корюківського ліцею №1 стала важливою та плідною ініціативою студентки кафедри дизайну КНУБА Божени Титенко. Учні мали можливість отримати цінну інформацію про КНУБА. Такі заходи позитивно впливають на професійний розвиток молодого покоління та сприяють формуванню їхнього свідомого вибору в майбутньому.

Follow by Email
YouTube
Instagram
Telegram
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux