НОВИНИ БФ,  Новини кафедри геотехніки,  НОВИНИ КНУБА

Вітаємо з ювілеєм!

Від імені Київського національного університету будівництва і архітектури, будівельного факультету та кафедри геотехніки вітаємо з 85-річчям професора Корнієнка Миколу Васильовичу! Шановний іменинник прийміть щирі вітання колективу університету.

Ваше покликання – виховання студентської молоді, відданість викладацькій та науковій роботі, закладене вашими батьками. Ви передаєте свій професійний досвід будівельникам, які ще навчаються та професіоналам, робота яких пов’язана з вирішенням складних геотехнічних питань. Своїм відношенням Ви заслужили великий авторитет і глибоку довіру викладачів, студентів, науковців.

Тож у цей святковий день зичимо Вам міцного здоров’я, невтомного творчого пошуку, успіхів у всіх починаннях, щоденних справах, сміливих планах і сподіваннях. Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють і допомагають колеги, минають Вас негаразди та непорозуміння.

Невичерпної наснаги Вам у професійній діяльності на благо незалежної України, з  вірою в нашу перемогу і надією на краще майбутнє!

Follow by Email
YouTube
Instagram
Telegram
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux