Новини кафедри "Водопостачання та водовідведення",  НОВИНИ ФАКУЛЬТЕТІВ,  НОВИНИ ФІСЕ

Навчання з аварійного відновлення рівня 200 IncidentCommand System у місті Гданьську (Республіка Польща).

Українська асоціація підприємств водопровідноканалізаційного господарства «Укрводоканалекологія» спільно з Операторами без кордонів (OWB) організувала навчання з аварійного відновлення рівня 200 Incident Command System з 24.09 – 29.09.2023 у місті Гданьську (Республіка Польща). Для цього навчання було відібрано лише чотири фахівця з усієї України.
Серед них в цьому навчанні прийняла участь доцент кафедри водопостачання та водовідведення КНУБА доцент Інга Уряднікова, яка успішно пройшла курс, включаючи письмовий іспит і отримала сертифікат про проходження курсу.
Оператори без кордонів (OWB) співпрацюють з водопровідними службами та навчили сотні операторів водопостачання та реагування на надзвичайні ситуації по всьому світу в системі управління інцидентами (ICS). Цей курс рівня 200 призначений для осіб, які потенційно можуть бути залучені до впровадження ICS у простих інцидентах або на ранніх стадіях складних інцидентів і надає можливість навчитися керувати простим інцидентом, а також ознайомиться з планом дій у випадку інциденту. Семінар проводив Грег Солецкі, один із провідних експертів з катастроф у Канаді. В рамках цього навчання для
українських фахівців була організована екскурсія в центральну лабораторію і очисні споруди сполочності «Gdanske Wody Sp. z o.o.».
Follow by Email
YouTube
Instagram
Telegram
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux