НОВИНИ КНУБА

Соціальні мережі від КНУБА на підйомі

Змінюється все, змінюються й підходи до організації роботи соціальних мереж КНУБА. Півроку тому у нас змінився адміністратор соціальних мереж та месенджерів КНУБА Instagram, Facebook, Telegram. До нас звернулась провідний інженер кафедри опору матеріалів Олена Турковська з пропозицією включитись в роботу соцмереж КНУБА. Ми із задоволенням її запросили й не помилились.

Хочемо зазначити, що вона майже рік опікується офіційними мережами КНУБА. За цей час якість матеріалів суттєво зросла. Спеціалісти кажуть, це свідчить про високий «індекс диджитал-популярності». Це сумарна кількість підписників у Фейсбуці, Інстаграмі, Телеграмі. Це одна сторона популярності. Але є й інша. Ведучих соціальних сторінок вважають їх обличчям. Саме за авторськими текстами і підбіркою інформації читачі вирішують, залишатися на цій сторінці чи шукати щось інше.  І цікавляться при цьому думками ведучого та його позицією щодо викладеного матеріалу. Важлива складова – увага менеджера до нової інформації від читачів. Олена дуже уважно реагує на відгуки та запитання користувачів, а їх в соціальних мережах,
якими вона опікується – 8603! Щодня вона обов’язково переглядає стрічки новин у Facebook, Instagram чи Telegram. 

30 серпня Олена Турковська – талановитий  SMM-менеджер офіційних соціальних мереж КНУБА Instagram, Facebook, Telegram  – відзначає День народження. Вітаємо нашу колегу! Нехай збуваються мрії, множаться можливості, успішно йдуть всі справи й вистачає сил і енергії для нових звершень! Міцного здоров’я, позитивного настрою, віри в себе та в успіх своєї роботи! Нехай мир і достаток будуть в домі. Щастя й усього найкращого!

Колеги з Інформаційно-аналітичного відділу

Follow by Email
YouTube
Instagram
Telegram
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux