НОВИНИ БТФ

Виробнича практика студентів ІІІ курсу БТФ

В період з 03.07-28.07.2023 р. для студентів ІІІ курсу спеціальностей 192 «Будівництва та цивільна інженерія» ОПП 192.04 «Технологія будівельних конструкцій, виробів і матеріалів» і 161 «Хімічні технології та інженерія», ОП  «Новітні технології та дизайн сучасних стінових  та оздоблювальних матеріалів» будівельно-технологічного факультету проведено виробничу практику під керівництвом викладачів кафедри ТБКВ ­– проф. Гасана Ю.Г. та доц. Константиновського О.П.

Практика на оплачуваних робочих місцях була організована на наступних підприємствах: ТОВ «Бетон Комплекс», АТ «ЗЗБК ім.Світлани Ковальської», АТ «Дарницький ЗЗБК», ПрАТ «ЗБВ-1», ПрАТ «Термінал-М», ТОВ «А-Бетон», ТОВ «ВІТАЛ «СПЕЦБЕТОН», ТОВ «Лаковер», УкрНДІпроектреставрація.

Студенти впродовж терміну практики поглибили теоретичні знання, отримані при навчанні в КНУБА, навчились виробничої дисципліни, робочим відносинам на підприємстві та культурі виробництва. По завершенню практики студенти отримали залік з виробничої практики з позитивними оцінками.

У студентів залишились позитивні враження від практики з огляду на отриманий досвід, набуті практичні навички, а також заробітну плату. Більшість студентів виявили бажання продовжити свою професійну діяльність на підприємствах, де проходили практику. Це є ознакою високого професіоналізму персоналу заводів та позитивною атмосферою, що спонукає молодь до професійного росту.

Керівники виробничої практики

проф. Гасан Ю.Г.,

доц. Константиновський О.П.






Follow by Email
YouTube
Instagram
Telegram
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux