НОВИНИ КНУБА

Підсумки засідання Наглядової ради КНУБА

7 червня  2023 року в КНУБА пройшло чергове засідання Наглядової ради. Воно пройшло в змішаному режимі. Дехто з членів ради приєдналися до засідання онлайн. На порядку денному – два питання: про результати роботи минулого року та завдання на наступний період.

Ректор Київського національного університету будівництва і архітектури Куліков Петро Мусійович звітував про роботу минулого року. Як відомо, у 2022 році ситуація склалась складна: коронавірус, а потім війна. Довелося переходити на онлайн-навчання. Почалися перебої з харчуванням. Ректор подякував членам наглядової ради, що допомогли організувати харчування для 60 студентів, які залишалися в гуртожитках. В колективі пройшло скорочення кадрів. І ситуація складається так, що у вересні доведеться ще раз прорідити ряди співробітників. Що стосується планів на майбутнє, то ректор Петро Куліков зазначив, що Україна стоїть на порозі відновлення і дуже важливо, щоб у цій справі вітчизняні підприємства мали б перспективи. Нині в КНУБА є домовленості щодо створення у нас лабораторії сертифікування будівельних матеріалів за європейськими нормами.

А поки що Університет продовжує роботу. Попри складну ситуацію в Університеті було опрацьовано 69 наукових робіт. Партнери передали нове лабораторне обладнання. Зараз пообіцяли будматеріали, щоб підготувати аудиторії  до нового навчального року і відновити зруйновані бомбами лабораторії.  

Ректор Петро Куліков позитивно охарактеризував ситуацію зі створенням позитивного іміджу КНУБА в інтернеті. Присутнім були показані ролики, підготовані за сприяння Інформаційно-аналітичного відділу:  в Тік Ток, зокрема за участю керівництва КНУБА, який зібрав в мережі 600 тисяч переглядів, фільми про руйнування  лабораторних корпусів університету та  розповідь про навчання в КНУБА, яка буде цікава для абітурієнтів та їхніх батьків.

Після розмови учасників засідання запросили на екскурсію лабораторіями КНУБА. Вони завітали до  Експериментальної  3-D лабораторії  Кафедри технологій будівельних конструкцій та виробів. До речі, будівля цієї лабораторії виготовлена з деталей, надрукованих на будівельному 3-D принтері  в лабораторії  3-D будівельного друку КНУБА. Наступною була експериментальна  навчальна  лабораторія  кафедри архітектурних конструкцій та БІМ – Центр Університету та творчий  вернісаж “КВЕРО-ФУТУРО” в Архітектурному факультеті. Екскурсія зацікавила присутніх. Показово, що в навчальному процесі  Університет активно використовує сучасні передові технології та творчі нахили своїх студентів.

Члени Наглядової ради прийняли доповідь Петра Кулікова до відома і відзначили  суттєві позитивні зрушення в діяльності Університету. ІІ зазначили, що мають сприяти діяльності КНУБА, щоб в університеті змогли продовжувати підготовку необхідних для економіки України кадрів. Відновимо Україну разом!

Інформаційний центр

Follow by Email
YouTube
Instagram
Telegram
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux