Національно-патріотичне виховання студентів ФІСЕ!
НОВИНИ ФІСЕ

Національно-патріотичне виховання студентів ФІСЕ!

29 травня 2023 року студенти факультету інженерних систем та екології під керівництвом куратора Наталії Чепурної відвідали Національний музей-заповідник «Битва за Київ у 1943 році». Провідний державний культурно-освітній та науково-дослідний музей присвячений подіям осені 1943 року, форсуванню Дніпра і створенню Лютізького плацдарму, про хід Київської наступальної операції 1943 року, а головне має експозиції присвячені реаліям сучасної війни збройної агресії Росії проти України.

Сонячний день після важкої ночі, всі налаштовані на приємні емоції. «Повітряна тривога», ракети, стан тривоги та страху… укриття…віримо в наше ППО і терпляче чекаємо на відбій. Дякуємо захисникам та захисницям! Слава Україні! Можемо розпочати нашу екскурсію.

Директор музею Владислав Альохін провів по території комплексу та залам музею, розповів про експозиції, що висвітлюють героїзм та трагедію народу України з 24 лютого по теперішній час, за що йому дуже вдячні! Студенти мали змогу оглянути представлені у музеї експонати знищеної російської військової техніки та були запрошені на прем‘єру фільму «Шляхами повстанців» присвяченого 80-річчю створення УПА.

Цікаві розповіді та рідкісні експонати присвячені бойовим діям минулої та сьогоднішньої війни, смачний обід, гарна погода створили незабутні враження від екскурсії.

Дякуємо за запрошення випускнику нашого факультету депутату Вишгородської ради Сергію Миронову, дякуємо Владиславу Альохіну та колективу за гостинність, дякуємо керівництву КНУБА за надання транспортного засобу для екскурсії.

Заст. декана з навчально-виховної роботи ФІСЕ Наталія Чепурна

Національно-патріотичне виховання студентів ФІСЕ!
Національно-патріотичне виховання студентів ФІСЕ!
Follow by Email
YouTube
Instagram
Telegram
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux