Новини,  Новини кафедри "Водопостачання та водовідведення",  НОВИНИ КНУБА,  НОВИНИ ФАКУЛЬТЕТІВ,  НОВИНИ ФІСЕ

Зустріч з фірмою РІКОМ

25 травня на кафедрі Водопостачання та водовідведення КНУБА  в спеціалізованій мультимедійній аудиторії кафедри відбулась зустріч викладачів кафедри з представниками фірми РІКОМ. 
Рибачук Михайло Олександрович  представив викладачам кафедри унікальну розробку їх фірми – Розрахунково-Інформаційні комплекси для підприємств житлово-комунальних господарств. Дане програмне забезпечення дозволяє не тільки мати повну інформацію про існуючий стан мереж водопостачання і водовідведення в населених пунктах, але і проводити розрахунки подачі води всім споживачам в результаті аварійних ситуацій. Це особливо актуально при роботі водопровідно-каналізаційних господарств у військовий час та при надзвичайних ситуаціях. 
Представлене програмне забезпечення дозволяє передбачити роботу водопровідних та каналізаційних систем населених пунктів в любих випадках, що можуть виникнути при надзвичайних ситуаціях – встановити подачу води споживачам, напір води у кожного споживача, час надходження води і зони з відсутнім водопостачанням при любих аварійних ситуаціях. 
Дані Інформаційно-розрахункові комплекси є необхідними і при проектуванні нових або реконструкції існуючих систем водопостачання і водовідведення населених пунктів.
Під час зустрічі було досягнено домовленностей про навчання співробітників кафедри роботи з даним програмним забезпеченням і впровадженню Інформаційно-розрахункових комплексів в навчальний процес.
Follow by Email
YouTube
Instagram
Telegram
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux