Новини кафедри ТЕХНОЛОГІЙ ЗАХИСТУ НАВКОЛИШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА ТА ОХОРОНИ ПРАЦІ,  НОВИНИ ФАКУЛЬТЕТІВ,  НОВИНИ ФІСЕ

Доцент кафедри технологій захисту навколишнього середовища та охорони праці прийняв участь у вебінарі Японського агентства міжнародного співробітництва JICA з управління відходами

14 лютого 2023 року доцент кафедри технологій захисту навколишнього середовища та охорони праці Ігор Сатін прийняв участь у вебінарі Японського агентства міжнародного співробітництва JICA з управління відходами. Японські фахівці поділилися знаннями та досвідом у сфері управління відходами стихійного лиха в Японії.

Співпраця з Японським агентством міжнародного співробітництва JICA є надзвичайно корисною для розбудови системи управління відходами в Україні та впровадження сучасних ефективних технологій для оброблення або видалення відходів.

Нагадуємо, що 9 липня 2023 року набирає чинності новий Закон України «Про управління відходами», який втілює основні положення Директиви 2008/98/ЄС Європейського Парламенту та Ради «Про відходи», а саме нові правові, організаційні, економічні засади в сфері управління відходами в Україні.

Автор: доцент Сатін І.В.

Follow by Email
YouTube
Instagram
Telegram
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux