КОНФЕРЕНЦІЯ “НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЧНІ ТЕНДЕНЦІЇ SMART ІНДУСТРІЇ ТА ІНТЕРНЕТУ РЕЧЕЙ”

24-25 січня 2023 року була проведена II міжнародна науково-практична конференція “Новітні технологічні тенденції Smsrt індустрії та інтернету речей”. Конференція була організована кафедрою кібербезпеки та комп’ютерної інженерії КНУБА  спільно з Аль-Рафідаїн Університетом (Багдад, Ірак) та  університетом у Бельсько Бялій (Польща), з якими підписані Меморандуми про співпрацю.

24.01.23 з вітальними промовами до учасників конференції звернулися проректор з наукової роботи та інноваційного розвитку КНУБА Олександр Ковальчук, ректор Аль-Рафідаїн університету доктор Махмуд Джавад, директор Центру професійної підготовки і доцент Університету прикладних наук у Новому Сончі проф. Марек Олександр.

Були заслухані у змішаному форматі (в залі 319 та в Zoom) цікаві доповіді за тематикою конференції. Всі доповіді були англійською мовою.

Статті та тези доповідей подали учасники з України, Польщі, Іраку, Болгарії та ін.

25.01.23 учасникам конференції в прямому ефірі (в Багдаді та в Києві) були вручені сертифікати.

Також проф. Хлапонін Ю.І. анонсував проведення наступної конференції спільно з Аль-Рафідаїн університетом – IІ Міжнародної науково-практичної конференції “Право та публічне управління – новітні тенденції розвитку”, яка запланована на 29.03.23 р.

Запрошуємо до участі кафедри даного профілю.

Follow by Email
YouTube
Instagram
Telegram
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux