Новини,  НОВИНИ КНУБА

Профорієнтаційна екскурсія КНУБА

12 вересня у Київському національному університеті будівництва і архітектури відбулася профорієнтаційна екскурсія, яку відвідали близько 50 гостей з різних навчальних закладів Києва, Фастова, Броварів, Вишневого, Борисполя, Нікополя. Метою проведення профорієнтаційної екскурсії є надання майбутнім вступникам ґрунтовної інформації щодо спеціальностей, які можна опанувати у КНУБА і професій, які користуються найбільшим попитом на ринку праці.

Під час екскурсії представники факультетів КНУБА розповідають про зміст спеціальностей, особливості навчання за освітніми програмами, проходження практики студентами на виробництві, затребуваність кваліфікованих спеціалістів на ринку праці, перспективи працевлаштування за спеціальністю. Також майбутні вступники та батьки мають можливість відвідати сучасні лабораторії та аудиторії, творчі майстерні університету. 

КНУБА запрошує майбутніх вступників та їхніх батьків на наступні індивідуально-групові профорієнтаційні екскурсії. Оголошення про дати проведення екскурсій буде розміщено на офіційному сайті університету knuba.edu.ua/, офіційній сторінці у Facebook – knubaofficial, телеграм-каналі KNUBA_open, та в Instagram knuba_open.

Завідувач відділення

довузівської ї підготовки

Тетяна Петруньок

Translate »
Follow by Email
YouTube
Instagram
Telegram
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux