2024

КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ БУДІВНИЦТВА І АРХІТЕКТУРИ ОТРИМАВ ПОДЯКУ ВІД ВІТАЛІЯ КЛИЧКА

8 квітня 2024 року на засіданні ректорату КНУБА ректору університету Петру Кулікову була вручена Подяка від київського міського голови Віталія Кличка  за вагомий внесок у розвиток системи якості вищої освіти в місті Києві та забезпечення якісної освітньо-наукової діяльності. 

В рамках робочого візиту до Київського національного університету будівництва і архітектури з представником Інституту розвитку міста було обговорено розробку довідника з впровадження принципів безбар’єрності в закладах столиці. Йшлося також про реалізацію інших спільних з КНУБА проєктів наукового спрямування.

ПІДРУЧНИК КНУБА ОТРИМАВ ПРЕСТИЖНУ МІЖНАРОДНУ НАГОРОДУ

У першому Чемпіонаті світу з Науки, Освіти та Мистецтва 2024 року, який пройшов у Римі, організованому всесвітньо відомими вченими  – Нобелівськими Лауреатами – на чолі з легендарним Мухамедом Ель Барадеєм (колишнім Генеральним директором МАГАТЕ), взяла участь команда співавторів підручника (кращого видання 2023 року в номінації “Підручники” на конкурсі Академії Вищої освіти України), випускників, працівників, і вчених Київського національного університету будівництва і архітектури та Глухівського національного педагогічного університету ім. Олександра Довженка, серед яких: Савенко В.І., Курок О.І., Куліков П.М., Бондаренко М.І., Виноградов В.В. Подавши на конкурс для участі в Чемпіонаті підручник “Організація, планування і управління в будівництві” (присвячений нашим Вчителям і пам`яті О.М. Лівінського), став Срібним призером Чемпіонату 2024 року.

КНУБА ПІДНЯВСЯ В АКАДЕМІЧНОМУ РЕЙТИНГУ «ТОП-200 УКРАЇНА 2024»

19 Червня, 2024

На сайті osvita.ua оприлюднено результати щорічного академічного рейтингу українських університетів «ТОП-200 Україна 2024» (https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=8252 ), який вісімнадцятий рік поспіль розробляє Центр міжнародних проєктів «Євроосвіта» (http://www.euroosvita.net/ ) спільно з міжнародною групою експертів IREG Observatory on Academic Ranking and Excellence (http://ireg-observatory.org/en/ ).

Лідером рейтингу вже вдруге став Київський політехнічний інститут ім. Сікорського

КНУБА у рейтингу піднявся на 12 позицій  і посів 27 місце. Звісно ж, нам є ще багато над чим працювати, але попри такі складні часи для країни та кожного із нас, ми впевнено рухаємось вперед.

КНУБА – У ТОП-100 ГЛОБАЛЬНОГО РЕЙТИНГУ СВІТОВОЇ АРХІТЕКТУРИ INSPSRELI 2022-2023

13 Червня, 2024

Київський національний університет будівництва і архітектури увійшов до ТОП-100 із 1320 ВНЗ у глобальному рейтингу світової архітектури і цивільного будівництва INSPSRELI 2022-2023.

Цей конкурс підтримує студентів незалежно від їхнього економічного, етнічного і соціального походження. Рейтинг INSPSRELI зокрема відзначає здатність КНУБА стимулювати студентів до участі в конкурсі, що має суттєве значення в підготовці майбутніх фахівців. Окрім участі в конкурсі, оцінювались індивідуальні досягнення на основі студентських проектів.

 КНУБА – на 25 місці. Це обумовлено успіхом наших студентів на Всесвітньому студентському архітектурному конкурсі INSPSRELI AWARDS.

 Це Діана Кравчук з роботою «Методи та прийоми формування  архітектурного середовища  терміналів аеропорту Гостомель», Єлизавета Азарова з проектом «Музичний зал», та Анна Афанасьєва з проектом термінала в місті Гостомель.

Follow by Email
YouTube
Instagram
Telegram
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux